Faciliteiten

Wanneer je een desk of office gehuurd hebt kan je van vrijwel alle faciliteiten gratis gebruik maken. Denk hierbij aan:

Verse bonenkoffie en thee

In de algemene keuken staat een Jura koffiemachine die zeer lekker expresso's en zwarte koffie maakt. Geniet jij liever van een stevige melkschuimkraag? Dan staat er een goede melkschuimer klaar waarmee je lekkere cappuccino's kan maken. Voor de thee drinkers zijn er diverse theesmaken om uit te kiezen. 

Gebruik van de printer

De printer kan gratis gebruikt worden zolang het om dagelijks gebruik gaat. Ga je enorme mailingen versturen? Laat het ons dan even weten. De printer kan scannen, printen en kopieren.

Lounge zitjes

Ben je aan wat onspanning toe en wil je op een rustige plek een kopje koffie drinken of een magazine lezen? Neem dan plaats in een van de loungezitjes. Deze zitjes zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Schoonmaak

Iedere week wordt de locatie grondig schoongemaakt. Buiten de reguliere kantoortijden zullen wij ervoor zorgdragen dat iedereen veilig kan werken in een schone omgeving, wat van extra groot belang is in de huidige tijd. Daarnaast adviseren wij iedereen om meermaals per dag zelf je werkplek te reinigen met de aanwezige desinfecterende middelen op locatie. 

Privé lockers

Werk je graag op een (groter) eigen monitor of heb je andere spullen die je graag achter wil laten zodat je deze niet iedere keer hoeft mee te nemen? Huur dan een eigen locker. Met jouw persoonlijke toegangscode ben jij de enige die hier toegang toe heeft.

Keuken

De keuken is voor algemeen gebruik. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen afwas in de vaatwasser plaatst. Neem je zelf etenswaren of drinken mee? Bewaar deze dan gerust in onze Smeg koelkast. Wil je er even lekker tussenuit, of jezelf verwennen door het laten bezorgen of ophalen van een lekkere gezonde lunch? In de buurt zijn vele gezellige horecagelegenheden waar je tussen het harde werken door je hoofd even tot rust kan laten komen.  

Camerabewaking

Voor de veiligheid van onze huurders hebben wij op diverse plekken camera's geplaatst die aangesloten zijn op ons camerasysteem. De beelden hiervan worden opgeslagen. Mocht er zich ooit iets voordoen, dan kunnen wij dus altijd achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld. 
 

Toegangscontrolesysteem

Het gebouw is voorzien van een hoogwaardig toegangscontrolesysteem waarbij iedere huurder een persoonlijke toegangscode of app heeft. Het is altijd duidelijk wie en wanneer iemand in het pand is geweest.

Veilig betalen