JOIN ME flex office Amsterdam Noord 

In ons stijlvol ingerichte business center in Amsterdam Noord bieden wij flexplekken, vaste werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes. 

Regio Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een gebied dat vollop in ontwikkeling is en de gemeente heeft de ambitie uitgesproken de komende jaren 5000 nieuwbouw woningen te realiseren. Een flexibel kantoren concept (zelfs huur per dag, week of maand) waarbij zzp'ers en bedrijven een bureau of kantoorruimte kunnen huren past goed binnen deze stedelijke ontwikkeling in Amsterdam Noord.

Het business center en het concept

De manier van werken verandert snel. Bedrijven zien in dat het niet altijd in hun voordeel is om medewerkers volledige dagen op kantoor te laten werken. Het bedrijf zal een groot eigen kantoorgebouw moeten faciliteren en medewerkers moeten vaak veel reisuren maken. JOIN ME kan hiervoor een uitstekende oplossing zijn, met name door de zeer flexibele voorwaarden. Daarnaast is een bureau of kantoorruimte binnen 5 minuten online te regelen. Je kan dus al een dag van te voren een bureau huren, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien ( koffie, Thee, printer, WIFI, lounge, keuken en dakterras).  

Contactdetails

JOIN ME flex office Amsterdam Noord
Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam

Tel +31 (0)85-0477535 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur) 
E-mail: info@joinmeflexoffice.nl

Kamer van koophandel nummer : 76513661

Wist je dat?

Wij op onze locatie in Amsterdam ook opslagruimte verhuren. Voor meer informatie kijk op www.joinmeselfstorage.nl 

Veilig betalen